skip to Main Content

Jouw unieke Talent

Elk mens heeft één uniek talent. Jouw talent is waar jij van nature uitmuntend in bent. Het gaat je zo gemakkelijk af dat je vaak zelf niet door hebt hoe bijzonder dat is. Vanuit je talent kun je bergen verzetten, niet omdat het moet maar omdat je er plezier in hebt. Het kan als een kompas richting geven aan je werk en leven. Bekijk hier de Talent flyer

Een golfje wordt een golf

Zo voelen de Talent trajecten voor ons. Elke deelnemer aan een traject voegt met zijn aanwezigheid iets aan de golf toe en neemt daarvan ook weer iets mee naar huis.

Joyce: ‘Het effect van dag 1 is dat ik het gevoel heb dat de hele wereld weer voor me open ligt. Vooral in de eerste week gaf dat echt een energie boost. Het zorgde ervoor dat ik mijn gevoel veel meer liet spreken, letterlijk. Ik kon me kwetsbaarder opstellen bij m’n vriend (door m’n best te doen zich in hem te verplaatsen na een dwarse bui van mij en dat uit te spreken), me transparant opstellen bij mijn baas en kleinere dingen die bij me knagen onder de aandacht brengen. Ik merk wel dat ik ook dacht meer activiteiten aan te kunnen dan ik kan (i.v.m. de burn-out) en dat ik na de energie boost weer een klein stapje terug moet doen. Maar dat is niet erg.’

Voor wie?

Talent trajecten zijn er voor iedereen die zichzelf wil onderzoeken en daarmee zijn of haar eigenwaarde wil versterken. Het geeft een krachtige impuls op zowel werk als privégebied.

Mauricio: ‘Ik heb zo ontzettend veel gehad aan dit traject dat ik er nog steeds helemaal vol van ben. Ik ben heel enthousiast geworden over mijn innerlijke pad. Vooral over mijn hernieuwde passie voor schrijven. Ik wil jullie beiden vanuit mijn hart bedanken voor dit avontuur.’

Peter: ‘Voor mij was het in eerste instantie wat confronterend om er achter te komen dat ik veel met m’n ratio werk en weinig met mijn hart.’

Joyce: ‘Ik ben hier terug gegaan naar de basis van wie ik ben en alles wat ik erop had gegooid, heb ik er hier weer afgegooid’

Het volgen van je eigen spoor

Daarbij geldt; jouw verhaal is ons aanknopingspunt. Je volgt je eigen spoor en werkt aan wat voor jou van belang is. Er zijn dan ook geen twee trajecten hetzelfde en elke module wordt afgestemd op de inbreng van de deelnemers.

Hester: ‘Het mooiste en meest leerzame gedeelte van het traject vond ik dat je je talent ook daadwerkelijk gaat inzetten, waardoor je je grootste weerstand tegenkomt. Het onderzoeken van die weerstand is echt super boeiend en werkte bevrijdend’.

Peter: ‘Je ziet dat het contact met je familie vrienden en collega’s allemaal patronen zijn. Je leert dat te zien en door het zien kan er iets veranderen’

Welke overtuigingen en emoties belemmeren jou om te leven vanuit je volle potentieel? Dat is een vraag die we aan iedere deelnemer stellen.

Fysiek & mentaal

Joyce: ‘Er was een goede afwisseling tussen fysiek, visualisatie en analyse. En goed gedoseerd. Elke module voegde weer een nieuwe dimensie toe.’

Er zijn een aantal ingrediënten die binnen elk traject terugkomen. Zo zetten we veel fysiek in. Dit omdat het talent waar wij op doelen niet uit je verstand komt, hoewel het wel gebruik maakt van je verstand. Voor het fysieke deel gebruiken we yoga, ademhalingsoefeningen en visualisatie.

Voor het mentale onderzoek gaan we onder andere uit van ‘The Work’ van Byron Katie. Waarbij we op zoek gaan naar (onbewuste) negatieve overtuigingen die de doorstroming van jouw talent in de weg staan. Deze overtuigingen toetsen we op ‘waarheid’.

Daarnaast gaan we er vanuit dat je ten diepste zelf het beste weet wat werkelijk goed voor je is. Wij zijn er om je te bemoedigen voor dit pad te kiezen zodat jouw weg zich al doende kan ontvouwen. Je eigenheid zal erdoor versterkt worden.

Irene: ‘Had ik dit maar twintig jaar eerder gedaan!’.

Verschillende Talent trajecten

          Basis Talent Traject

Binnen vijf modules ga je jouw unieke talent ontdekken en versterken. We gebruiken daarbij voorbeelden uit je eigen leven die je opdoet door jouw talent in te zetten binnen je eigen werk en leefomgeving. We werken met een kleine groep van maximaal 10 mensen. Kijk hier voor de prijs, locatie en actuele data.

          Talent Verdiepings traject

Het Talent Verdiepings traject is bedoeld voor iedereen die de eerste Talent training heeft afgerond en graag verder wil in het leren kennen en uitspreiden van zijn of haar talent. Ook dit traject zal uit vijf modules bestaan. Kijk hier voor de prijs, locatie en actuele data.

          Individueel Talent traject

Een individueel Talent traject zal bestaan uit vijf sessies van 1,5 uur die afwisselend door Petulia en Michael gegeven worden. Tijdens de eerste sessie bepalen we samen hoe lang het traject zal duren. Je kunt bij het bewandelen van dit traject zelf bepalen wanneer een sessie plaats vindt en we kunnen de interval tussen twee sessies precies afstemmen op jouw behoefte. Kijk hier voor de prijs, locatie en actuele data.

           Talent introductiedagen

Om je een idee te geven wat het inhoudt om met je Talent aan de slag te gaan geven we regelmatig een Talent introductiedag. Op deze dag ga je je unieke Talent ontdekken en ervaren wat je tegenhoudt om het ten volle in te zetten. Kosten voor deze dag zijn €45,-.  Kijk hier voor locatie en actuele data.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van: Michael Hulst en Petulia van Tiggelen.

Michael maakt gebruik van zijn achtergrond als yogadocent, massage therapeut en mental coach waarbij hij met name door ‘The Work’ van Byron Katie geïnspireerd is.

Michael‘Het inzetten van mijn talent gaat over ruimte maken voor mijzelf. Alle gedachten en emoties die die ruimte inperken, mij afscheiden en mij klein houden wil ik daarom onderzoeken. Het laten stromen van mijn talent maakt mijn leven intenser, levendiger.’ 

Petulia maakt gebruik van haar achtergrond als film en theater regisseur en heeft een driejarige opleiding tot veranderkundige aan de Pulsar Academie afgerond.

Petulia: ‘Ik ben nu zeven jaar bewust bezig met het verhelderen van mijn talent. Elke keer vind ik hier weer een nieuwe dimensie in. Het leren kennen van mijn talent als ‘woord’ gaf mij een sterke impuls: Dit is wat je bent. Laat maar zien!’ 

Kijk hier voor de actuele Talent traject data.

Back To Top