skip to Main Content

Reactie’s scholen:

Basisschool Werkplaats Kindergemeenschap, Bilthoven:
Mats Eglin docent groep 6:

Boeiend en interessant om samen te werken met iemand die uit zo’n andere hoek komt. Fijn dat ik zo betrokken werd bij het project en zelf ook echt iets kon toevoegen.

Basisschool De Regenboog, Utrecht:
Henk van de Ploeg docent groep 7/8:

De communicatie was goed en Petulia’s enorme grote inzet vond ik bewonderenswaardig. De kinderen hebben op een hoog niveau gewerkt met materialen en manieren die hen betrekkelijk onbekend waren. Hun enthousiasme tijdens het werken aan het project was overduidelijk. De presentatie vond ik mystiek.

Ilse van Helden docent groep 8:

Kinderen waren razend enthousiast over het project, niemand wilde een les missen.
De presentatie was indrukwekkend en professioneel. Een vernieuwend project wat door de expertise van Petulia en Leo iets toevoegt aan het onderwijs wat wij in de verste verte niet kunnen bieden.

Basisschool Kees Valkenstein, Vleuten.
Directeur Jacob Bos:
De foto’s waren spannend, vervreemdend en uitdagend. De performance gaf een totaal andere kijk op de werkelijkheid. Ik had niet verwacht dat kinderen tot zulke prestaties konden komen.

Ouder over de presentatie:

Ik had iets heel anders verwacht! Iets engs met spoken of zo. Maar dit was veel spannender, vreemder. Je durfde niet te bewegen, zo gefocust was je. Ik dacht dat de geluiden opgenomen waren zo goed klonk het allemaal. Toen we zagen dat ze door de kinderen live gemaakt werden vond ik dat wouw, fantastisch. Het was een overweldigende presentatie.

Kinderen:

Dat Leo (de geluidskunstenaar) meedeed was echt vet.

Het was erg leuk, spannend en apart.

Een rare sfeer waar je echt de kriebels van kreeg.

Scholen/Partners | Spannend!

Back To Top